Erzurum'da 'Tekno Kadın' Projesi Kapsamında Kadınlar Bilgisayar Kursuna Başladı

Erzurum'da Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Çıraklık ve Yaygın eğitim Genel Müdürlüğü ile Intel ve Fütüristler Deneğinin işbirliğiyle "Tekno Kadın" projesi kapsamında kadınlara yönelik bilgisayar kursu başlatıldı

Erzurum'da 'Tekno Kadın' Projesi Kapsamında Kadınlar Bilgisayar Kursuna Başladı
  Erzurum ' da Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü , Çıraklık ve Yaygın eğitim Genel Müdürlüğü ile Intel ve Fütüristler Deneğinin işbirliğiyle " Tekno Kadın " projesi kapsamında kadınlara yönelik bilgisayar kursu başlatıldı .
Yakutiye Halk Eğitim Merkezi salonunda , her yaştan okuma yazma bilen 20 kadın kursiyer ' in katılımıyla bilgisayar kursu bugün başlatıldı . " Tekno Kadın " projesi kapsamında İstanbul , Ankara ve Erzurum ' un pilot il olarak seçildiği ve ileriki günlerde illerin yaygınlaştırılacağını belirten Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü yetkilileri , projedeki amacın kadınların teknoloji araç olarak kullanarak girişimcilik konusunda farklılıklar yaratmak olduğunu belirttiler .
Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Barış Özer nezaretinde bilgisayar kursuna başlayan 20 kadın ' a üç hafta sürecek eğitim sonrasında sertifika verileceği kaydedildi .