Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Helallik İstedi

Giresunspor teknik direktörü Levent Eriş, başarıyı çok seven ve başarıya aç bir hedef adamı olduğunu belirterek "Hedefi olmayan bir yerde asla olmam, hedefsiz bir konumda çalışmak istemem

Giresunspor teknik direktörü Levent Eriş, başarıyı çok seven ve başarıya aç bir hedef adamı olduğunu belirterek "Hedefi olmayan bir yerde asla olmam, hedefsiz bir konumda çalışmak istemem. Başkan benim çok sevdiğim birisi. Zaman ne getirecek ne götürecek bilemiyorum. Yönetim kurulunun ve kulübün önünü açıyorum. Her ayrılık bir başlangıçtır. Bu sözlerimi veda konuşması olarak algılanmasın" dedi.
Giresunspor'da kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan Teknik Direktör Levent Eriş, camiadan helallik istedi. Basının karşısına geçen tecrübeli teknik adam "Sezon başında konulan hedeflerin hepsi sportif başarının dışında gerçekleşmiş. Kulübün ilk haftalarda yaşadığı sakıntıların ardından bize gelen davet üzerine her şeyi elimizin tersiyle iterek buraya geldik. Birçok sıkıntılarla boğuşmuş bir takımı aldık. Bölünmüş bir grup vardı takımın içinde. Kalanlar, gelenler arasında gruplaşma söz konusuydu. Bu sıkıntıları gözlemledik. Sadece saha içinde takım olunmuyor. Saha dışında işler daha zordur. Büyük bir mücadele verdik. Giresunspor'un büyümesini, borç batağı içine sürüklemeye çalışanları, esnafın için de bile kulübün itibarını yok olmasına neden olan kişilerin kulüple ilişkisini kesilmesini yönetimden rica ettik, onlar da söylemlerimizi dikkate alarak uygulamaya soktu" diye konuştu.

"ALTAY KIRILMA MAÇIYDI"
Eriş, Play-Off yolunda en önemli kırılma noktasının kendileri açısından Altay maçı olduğunu kaydederek "O güne kadar oyuncularımızı hep motive ettik. 'Sabredin, şehrin önde gelenleri, mülki amirleri sizlere çok güzel şeyler yapacak' dedik. Maçı kazandık, Trabzon'da muhteşem karşılandık. Ancak ilerleyen günlerde bu coşkunun iki üç yönetici ve taraftar ile basının dışında kimsede olmadığını gördük. Oyuncularımın bunu gözlemlemesi dirençlerinin azalmasına neden oldu. Bu haykırışlarımız zannedildi ki 'para para' diye bağırıyoruz. Biz şehir milliyetçiliği yapmak için kenti bütünleştirmek istedik. Altay maçı sonrası bir sonun başlangıcıdır. Ben dahil herkes hayal kırıklığı yaşadı. Biz ne açtık, ne de açıktaydık. Başkanımız ve yönetimimiz kimseye ihtiyaç duymamamızı sağladı. Bizim göstermiş olduğumuz duyarlılığı kimse göstermedi. Biz kimseden bir şey dilenmedik. Bu mücadele bizim yanımızda olan Sayın Başkan Olgun Aydın Peker, Asbaşkanımız Osman Karahan, Genel Kaptanımız Hakan Karaahmet ve yöneticilerimizden Ercan Durhan'ın dışında kimseyi çok fazla yanımızda göremedik. Zaman zaman Valimiz ve Belediye Başkanımız da bize destek oldu" şeklinde konuştu.

"HERKESİN ÖNÜNÜ AÇIYORUM"
Sözlerine "Gönül isterdi ki bu yolun sonu Süper Lig'de bitsin ama olmadı" diyerek devam eden Levent Hoca "Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Başta taraftar olmak üzere herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Ben başarıyı çok seven ve başarıya aç, hedef adamıyım. Hedefi olmayan bir yerde asla olmam, hedefsiz bir konumda çalışmak istemem. Başkan benim çok sevdiğim birisi. Zaman ne getirecek ne götürecek bilemiyorum. Giresunspor'un başarısı için her şeyi yaptım. Burada çok mutlu bir sekiz ayım geçti. Her ayrılık bir başlangıçtır. Ben burada neden kalmak istemeyeyim. Bu söylemlerimi veda konuşması olarak algılamayın. Yönetim kurulunun ve kulübün önünü açıyorum. Gönül bağım her zaman devam edecek. Kongre kararı alınmış. Başkan ne karar verecek bilmiyoruz, belki kulübe başka talipliler de çıkacak. Şampiyonluklardan sonra bile şimdiki kadar transfer teklifi almadım. Yurt dışından bile menajerime teklifler geliyor ama şuan itibariyle kimseyle görüşmedim" ifadelerini kullandı.