Malatya Kent Konseyi Görme Engelliler Sporcuları Başarılı Döndü

Malatya Kent Konseyi Görme Engelliler Spor Kulübü'nün sporcuları şampiyonadan başarılı döndü.

Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını yürüten Görme Engelliler Spor Kulübü'nün sporcuları, 1 - 2 Mayıs tarihleri arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm Şampiyonasına katıldı.
Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nurettin Kaplan ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi Sorumlusu Seyit Soner Yılmaz'ın katıldığı bir basın açıklaması düzenlendi. Engelliler Merkezi Sorumlusu Seyit Soner Yılmaz, Görme Engelliler Spor Kulübünün 1- 2 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm Şampiyonası turnuvasına katıldıklarını ve başarı gösterdiklerini belirterek, başarı gösterenleri tebrik ettiğini söyledi.
Ankara'da yapılan turnuvaya 300 sporcunun katıldığını söyleyen Kaplan, Görme Engeliler Spor Kulübü olarak; 800 metrede B2 Türkiye üçüncülüğü ve 400 metre de B2 Türkiye dördüncülüğünü Ersin Eroğul, 400 metre de Türkiye dördüncülüğü ve 200 metre de Türkiye dördüncülüğünü Musa Polat'ın, gülle atmada Türkiye beşinciliğini ise Abdulvahap Arpacı'nın kazandığını söyledi.