Burdur'un YGS birincisi Gölcük Dershanesi'nden çıktı

Burdur'un Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS) birincisi Gölhisar ilçesindeki Özel Gölcük Dershanesi'nden çıktı. Necati Tabak isimli öğrenci YGS Burdur il

Burdur'un Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS) birincisi Gölhisar ilçesindeki Özel Gölcük Dershanesi'nden çıktı. Necati Tabak isimli öğrenci YGS Burdur il birincisi oldu.

Gölhisar'dan il birincisi çıkartmanın güçlüğüne değinen Gölcük Dershanesi Müdürü Ömer Yıldız, "Dershanemiz 2005'ten beri Burdur'da il birincileri çıkarıyor. 2005'te İbrahim Topçu, 2006'da Ramazan Eryılmaz, 2007'de Mücahit Osman Yücel, 2008'de Dilek Irmak üniversiteye giriş sınavlarında Burdur'un il birincileri oldu. Son olarak Necati Tabak birinci oldu." dedi. Yıldız, başarılarının tesadüf olmadığını da sözlerine ekledi.

Necati Tabak'ın velisi Necdet Tabak da dershaneye ve öğretmenlerine teşekkür ederek, "Oğluma her yönden yardımcı olan Gölcük Dershanesi ekibine teşekkürü borç biliyorum. Gerçekten samimi gayretleriyle yıllarca Gölhisar'ın her türlü sınavda başarılı olmasına büyük katkı sağlamış, ilçemize yakışan bir dershane olmuştur. Bu başarıların devam etmesini ve oğlum gibi birincilerin Gölhisar'dan çıkmasını istiyorum." diye konuştu.

Necati Tabak da Burdur il birincisi olmasında Gölcük Dershanesi'nin büyük katkısı olduğunu ifade etti.