Ünlülerin Fuhuş pazarlığı konuşmları açığa çıktı

İstanbul polisinin yaptığı operasyon, bir fuhuş şebekesini çökertti. Mehmet Ali Erbil ve Ozan Doğlu'nun tlefon kayıtlarına ulaşıldı. İşte o konuşmalar şu şekilde gerçekleşti.

Ünlülerin Fuhuş pazarlığı konuşmları açığa çıktı
Mehmet Ali Erbil (M.A.E): Bana moral vermen lazım bak ayrılıyorum karıdan.
Aliona Çankaya (A.Ç.): Çok fena şeyler var elimde.
M.A.E: Çok param yok.
Bütün paraları karı aldı.
A.Ç: Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisini yollayayım.
M.A.E: Güzel mi? Ne kadar?
A.Ç: Sen 300 dolar ver .
M.A.E: 200 veririm yeter.
A.Ç: Tamam...

30 YAŞ SINIRI
FUHUŞ şebekesinin seçiciliği göz doldurdu! Seçtikleri kızlar için yaş sınırlaması getiren şebekenin 30 yaşın üstündeki kızları çalıştırmadığı belirlendi. Ayrıca Vika isimli kadın ile Ebru Altıntaş arasında yapılan bir telefon görüşmesinde Vika'nın beğendiği kızların gögüslerinden saç rengine kadar tüm özelliklerini sıraladığı vurgulandı.

SAKIN AŞIK OLMA
ŞARKICI Kenan Doğulu'nun kardeşi müzisyen Ozan Doğulu'nun ise 19 yaşında kız istediği kaydedildi. Aliona Çankaya ile Ozan Doğulu arasında yapılan görüşme kayıtlara şöyle geçti:
Aliona Çankaya (A.Ç.): Kenan'ın bahsettiği kız geldi 19'luk ama.
Ozan Doğulu (O.D.): Biraz yorgunum ama.
A.Ç: Gördükten sonra yorgunluğun biter.
Kız çok güzel. Kenan'ın gördüğünün iki katı o.
Kenan'ınki de burada. Yani onu beşe katlar cebine sokar cebinden de çıkartıp atar yani o kadar güzel kız. Onu da Kenan'a... Kız çok güzel sakın aşık olma.
O.D.: Tamam gelirim.

MERHAMETLİ DEDE
FUHUŞ şebekesinin kurbanları arasında yer alan yabancı uyruklu kızların son model spor otomobillerle gezdirildiği ve bunlardan çok etkilendikleri ortaya çıktı.
Ferrarili çapkınlar olarak kayıtlara geçen şahısların isimleri belirtilmezken, kızların onlara hayran kaldığı ileri sürüldü. Yaşça büyük olması nedeniyle hayat kadınlarının 'dede' dedikleri müşteriyi, çok merhametli buldukları iddia edildi.

ŞİFRELİ KELİMELER KULLANILDI
ÇÖKERTİLEN fuhuş şebekesinin teknik takibe yakalanmamak için kendi aralarında şifreli olarak konuştukları ortaya çıktı. Şebeke üyelerinin kendi aralarında yaptığı şifreli görüşmeler şöyle:
Kısa: 1saatlik cinsel ilişki.
Uzun:
Gecelik ilişki
Yüzde:
Fuhuştan elde edilen gelirden alınan pay.
Gece işi:
Tek gecelik cinsel ilişki.

takvim