Call of Duty Black Ops'dan yeni resimler ve detaylar

E3 oyun fuarına az bir zaman kaldı. Yeni çıkacak oyunlar hakkında bilgiler açıkğa çıkmaya başladı. Bunlardan birisi Call of Duty Black Ops

Call of Duty Black Ops'dan yeni resimler ve detaylar
Call of Duty Black Ops yapımcılarından Dan Bunting ile yapılan röportaj sayesinde yeni bilgiler açığa çıktı. Treyarch “ Biz şuan %100 Call of Duty stüdyosuyuz” diyerek iddiasını dile getiriyor.

Treyarch, World at War’daki takımını genişletmiş durumda. Tüm gücüyle Black Ops için çalışıyor. Dan Buting “dışarıyı düşünmüyoruz tamamıyla oyunumuzu yapmakla uğraşıyoruz” diyerek, Treyarch’ın nasıl konsantre olduğunu vurguluyor.

Oyun bize Vietnam savaşındaki madalyonun öbür yüzünü gösterecek. Sanıldığı gibi Amerika propagandası yapmayacak. Son olarak Black Ops’da silah çeşitliliğine doyacağız, 60’ların ve 70’lerin silahları elimizin altında olacak. Treyarch’a tam destek veriyoruz, umarız önceki oyunlardan daha kaliteli bir tecrübe yaşarız ve kırılan rekorlar Black Ops ile ekarte olur.

Yeni yayınlanan 12 resim, Call of Duty Black Ops resim galerisine eklenmiştir. Galeriye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.