Didim'de İkinci Miss Apollon Güzellik Yarışması

Didim ilçesinde, Palm Wings Otel'in öncülüğünde bu yıl ikinci kez düzenlenen Miss Apollon Güzellik Yarışması, Palm Wings Oteli'nde yapılan final gecesiyle sona erdi

Didim ilçesinde, Palm Wings Otel'in öncülüğünde bu yıl ikinci kez düzenlenen Miss Apollon Güzellik Yarışması, Palm Wings Oteli'nde yapılan final gecesiyle sona erdi. Güzellik yarışmasında, 5 numaralı Chirkova Natalia birinci oldu. 13 numaralı Pankova Natalia ikinci, 3 numaralı Ilina Yulia da üçüncü oldu. Yarışmada ayrıca, 15 numaralı Naumovets Maria da 'Miss Palm Wings' güzeli seçildi.
Palm Wings Otelin Konferans Salonunda yapılan güzellik yarışmasına yaşları 15 ila 21 arasında değişen 18 güzel katıldı. Yarışmanın jüri üyeliklerini Tevfik Bağcı, Ali Yılmaz, Ali Yaşar, Deniz Atabay, Ercüment Alkaner, Vilademir İlyan, Anna İvanova ve Veysel Ay yaptı. Yarışmayı Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, Didim Garnizon Komutanı Yarbay Ayhan Binay ve eşi, Didim Sağlık Grup Başkanı Erdal Ayaz ve eşi ile daevtliler ve otel müşterileri izledi.
Yarışmada güzeller önce sahnede dans şovu yaptı ardından jüri üyelerine tanıtıldı. Yarışmaya katılan güzeller daha sonra bikiniler ile sahnede yer alırken, yarışmanın arasında İmha break dans grubu gösteri yaptı. Yarışmada geçen yılın güzeli Anna Vesilava Rusça şarkı söylerken, yarışmada dansöz kıvrak danslarıyla renk kattı. Ardından jüri kararınca dereceye giren güzeller açıklandı.
Jüri kararının neticesinde 3 numaralı Ilina Yulia üçüncü olurken, 13 numaralı Pankova Natalia ikinci, 5 numaralı Chirkova Natalia birinci oldu. 15 numaralı Naumovets Maria ise "Miss Palm Wings" güzeli seçildi. Güzellere taçları jüri üyeleri tarafından takıldı.
Yarışmada birinci olan Rus Güzeli Chirkova Natalia hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, "Bu yarışmaya katılmaktan mutluyum. Bu mutluluğumu anlatmak çok zor. Rüya gibi bir gece yaşadım. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Yarışma sonunda güzeller birbirlerini tebrik etti. Otelin sahibi Tevfik Bağcı güzellerle şampanya patlatarak tek tek kutladı.