Yağmur altında 19 Mayıs kutlaması

Antalya'nın Alanya ilçesinde 19 Mayıs kutlaması yapan öğrenciler sağanak yağmur altında kaldı. Saha kenarındaki görevliler kapalı alana girdi protokol

Antalya'nın Alanya ilçesinde 19 Mayıs kutlaması yapan öğrenciler sağanak yağmur altında kaldı. Saha kenarındaki görevliler kapalı alana girdi protokol de kapalı tribünden öğrencileri seyretti. Yağmur bir süre sonra durdu ve gösteriler hız kesmeden devam etti.

Alanya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Egemenlik Stadı'nda kutlandı. Lise öğrencileri yaklaşık 2 aydır hazırlandıkları gösterileri sunmak için sabahın erken saatlerinde yerlerini aldı. Protokol de gelince kutlamalar başladı. Ancak gösteriler başlamadan aniden bastıran yağmur öğrencileri ıslattı. Sağanak yağmurla saha kenarındaki görevliler kapalı alana girdi. Protokol de kapalı tribünden öğrencileri seyretti. Gösteriler bir süre yağmur altında devam etti. Alanya'daki liselerin ortak hazırlandıkları gösteriler halk oyunları, yöresel türküler ve kolbastıyla devam etti. Dönem içerisinde çeşitli spor ve etkinliklerde başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Kaymakam Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Şahin, Başsavcı Ali Yeldan, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci yakını kutlamaları seyretti.