Bursasporlulara 600 Kişilik Timsah Motifli Pasta

Güney Marmara Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Rıhtım Pastaneleri Pasta Şefi Oktay Gülbahar ve ekibi, 1 hafta çalışarak 600 kişilik timsah motifli Bursaspor pastası yaptı.

Bursaspor'un şampiyonluğuna inandığını söyleyen ve İngiliz Kraliyet ailesi tarafından verilen Agatha Christie Ödülü sahibi olan pasta şefi Oktay Gülbahar, "Bursaspor'un şampiyon olacağına inanmıştık. Yaklaşık 20 kilo şeker hamuru kullandık. 7 kişilik ekip hiç kalıp kullanmadan el becerisiyle bu pastayı yaptı. Pastayı Bursaspor yönetimine armağan edeceğiz" dedi.
Bursaspor'un Bursa'nın en tanınan markası olduğunu, şampiyonluğu ile de Anadolu devrimini gerçekleştirdiğini hatırlatan Gülbahar, "Bursaspor'un başarısı gıda sanayii gelişmiş Bursa'nın önünü de açabilir. Bursaspor yönetimi isterse Bursaspor'un başarısını simgeleyen her türlü pastayı yaparız. Taraftar kutlamalarını bu pastalarla yapar. Damak tadının yanına görsel şöleni de ekler" dedi.
Müşterilerin hayal ettiği tüm şekilleri onların istediği şekilde yapabildiklerini anlatan Gülbahar, "Pasta tasarımında tek sınır bizim ve müşterilerimizin hayal gücü. Bursasporlu teknik adamlar ve futbolcular hayal ettiler, şampiyonluğu Bursa'ya getirdi. Şimdi hayal etme sırası Bursaspor taraftarında. Onlar hayal etsinler, biz diledikleri pastayı yapalım" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.