Ağrı Milletvekili Cemal Kaya'dan Karayolları'na suç duyurusu
AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Ağrı'daki bozuk yollar nedeni ile Karayolları yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunacak.
Milletv
Milletvekili Cemal Kaya yaptığı yazılı açıklamada , Ağrı ' daki bozuk yolları eleştirerek , Karayolları Erzurum Bölge Müdürlüğü , Ağrı 123 . Şube Şefliği ve yol kontrollerini yapan ekipler hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi . Bu konuda avukatına vekâlet verdiğini , gerekli dilekçenin bugün savcılığa ulaştırılacağını belirten Kaya , " Ağrılı vatandaşlarımız bu yolları hak etmiyor . Devletimiz trilyonlar harcayarak ilimize yatırım yapıyor . Ama yetkililer görevlerini yapmıyorlar . Bu yolların bu şekilde olmasının sebebi Karayolları yetkilileridir . " dedi .
Kaya ' nın avukatı Mehmet Ali Özdemir ise bugün öğleden sonra 13 . 30 ' da mahkemeye bizzat giderek suç duyurusunda bulunacaklarını dile getirdi .
