Vali Yüksel: Ankara Valiliği'ne atanmaktan gurur ve mutluluk duydum

Valiler Kararnamesi ile Ankara Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, atamadan dolayı mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyledi.

Valiler Kararnamesi ile Ankara Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, atamadan dolayı mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyledi.

Antalya Valiliğinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Alaadddin Yüksel, kamu hizmetinin bir bayrak yarışı olduğunu ifade etti.

Ankara Valiliği'ne atandığı için mutlu ve gururlu olduğunu belirten Yüksel, "Ben Antalyalılara 7,5 yıla yakın hizmet ettim. Bir yöneticinin bir şehirde ne kadar görev yaptığı önemli değildir. Önemli olan yaptığınız işlerle davranışlarla birbirini hissetmeniz meselesidir. Bu süre içerinde çok dostlarım oldu. Ankara'ya gitsem de Antalya'dan koptuğum anlamına gelmez. Aklımız ve gözümüz yine burada olacak." dedi.

Bir ilde 7,5 yıl hizmet ettikten sonra başka bir yere atanmanın herkeste olduğu gibi kendisinde de bir burukluluk oluşturduğunu anlatan Yüksel, şöyle devam etti: "Ancak Türkiye Cumhuriyeti bana yeni görev verdi. Ankara Valiliği sonra derece önemli ve gururu verici bir görevdir. Herkesi gururlandıracak bir görevdir. Ankara'ya atanmaktan gurur duyuyorum. "

"40 yıla yaklaşık hizmetim içinde Ankara'da görev alacağımdan dolayı son derce heyecanlıyım ve gururluyum." diyen Yüksel, "Çalışmalarımı önümüzdeki günlerde tamamlayıp yeni görevime gideceğim. Sizlerle oturup veda edeceğim ilk sizlerle tanıştım şimdi giderken de sizlerle konuşup gideceğim. Sizi hiçbir zaman unutamam." şeklinde duygularını dile getirdi.