Türkiye plaj futbolunda Azerbaycan'ı 5-3 yendi

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Alanya Beach Soccer Cup 2010 Turnuvası'ndaki ilk maçında Azerbaycan'ı 5-3 y

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Alanya Beach Soccer Cup 2010 Turnuvası'ndaki ilk maçında Azerbaycan'ı 5-3 yendi.

Plaj futbolu turnuvası Milli Egemenlik Plajı'nda oynanan 2 karşılaşmayla başladı. İlk olarak kum sahada Rusya ile Ukrayna milli takımları karşılaştı. Rusya, Shakhmelyan ve Eremeev'in golleriyle Ukrayna'yı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmayı her 2 ülkenin vatandaşı olan çok sayıda turist izledi. Özellikle Rus turistler milli takımlarını yalnız bırakmadı. Turnuvanın ikinci maçında Türkiye ile Azerbaycan karşı karşıya geldi. İkinci maçta seyircilerin birçoğu plajlara giderek eğlenmeye devam etti. Türkiye Adil Müftüoğlu (2), Tamer Ay (2) ve Seyit Ahmet Süer'in golleriyle 5-3 Azerbaycan'ı 5-3 yenmeyi başardı. Azerbaycan'ın golleri penaltıdan Seymur Memmedov, Muslim Guseynov ve İlham Azizzade kaydetti. Rus dansçı kızların maç periyodu molalarında yaptığı gösteriler izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

Turnuvada Türkiye ile Ukrayna ve Rusya ile Azerbaycan yarın karşı karşıya gelecek.