Altı Eylül İlköğretim Okulu'nun Yılsonu Etkinliği Yapıldı

Balıkesir altı Eylül İlköğretim Okulu yılsonu etkinliği yapıldı. Yüzlerce davetlinin heyecanla izlediği etkinliklerde Halk oyunları ekibi ile öğrencilerin karma gösterileri büyük beğeni topladı.

Altı Eylül İlköğretim Okulu'nun Yılsonu Etkinliği Yapıldı
Balıkesir Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Yılsonu Etkinlikleri" programında birbirinden güzel faaliyetler gerçekleştirildi. Yüzlerce veli ve davetlinin katıldığı etkinlikleri Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok da küçük oğlu Kaan Ok'un öğrenim gördüğü okulun gecesini eşi Nesrin Ok ile birlikte keyifle izledi. İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Ş. Şadi Özbek de geceye eşiyle beraber katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Mehmet Eroğlu davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Eroğlu, bütün yıl derslere çalışıp yorulan öğrencilerin okulların kapanmasına 1 ay kala yapılan bu yıl sone etkinliği ile hünerlerini sergileyip stres atacaklarını ifade ederek emeği geçen tüm öğretmenleri ve etkinlikte yer alan öğrencileri kutladı.
Anasınıfı gösterileriyle başlayan gecede, çocuk korosu, 3/A sınıfı halk oyunları, "Ah Şu Gençler" konulu tiyatro, jimnastik gösterisi, çalgı grubu, 4/C sınıfının halk oyunları gösterisi, 2/A şubesinin, "Bayrağın doğuşu" gösterisi ile 4/A ve 4/B sınıflarının halk oyunu gösterileri gerçekleştirildi. Çocuklar büyük heyecan yaşadıkları gösterilerde başarılarıyla bol bol alkışlandılar. Öğrenci velileri ise çocuklarının görüntü ve fotoğrafları çekmek için adeta yarıştı. Belediye Başkanı İsmail Ok ve milli eğitim müdür yardımcısı Şadi Özbek programı hazırlayan tüm öğretmenleri ve okul müdürüne teşekkür edip çocukları da kutladılar.