Çaykur Rizespor'da Kalkavan yeniden başkan seçildi

Bank Asya 1. lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

İstanbul Deniz Ticaret O

Bank Asya 1. lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

İstanbul Deniz Ticaret Odası (DTO) toplantı salonunda yapılan kongreye yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı. Konuşmaların ardından yapılan seçimde başkanlığa Metin Kalkavan yeniden seçildi. Seçim sonrası bir açıklama yapan Kalkavan, yeni sezonda güzel işler yapacaklarını belirterek, ''Bu yıl ligde yaptığımız hataların farkındayız. Bugün yapılan kongrede ise yeni yönetimi oluşturduk. Hatalarımızdan ders alarak yeni bir yapılanma ile çok daha güçlü bir kadro oluşturacağız.'' dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına yakın bir tarihte başlayacaklarının altını çizen Kalkavan, şöyle konuştu: ''Teknik direktörümüz Ümit Kayıhan'ın raporu doğrultusunda gerekli çalışmalara başlayacağız. Her şey gelecek hafta netlik kazanacak. Bu sezon özellikle alt yapı yatırımlarına büyük önem vereceğiz. Yönetim kurulu görev dağılımının yapılmasının ardından hızla çalışmalarımıza başlayacağız.''

Öte yandan yapılan kongre sonrası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Halim Mete, Ekrem Yüce, Ömer Faruk Ofluoğlu, Kemal Yardımcı, Cengiz Mataracı, Nazim Kalkavan, Koray Deniz, Murat Kurt, Bekir Mete, Adnan Torlak, Muammer Kasap, Remzi Kazamaz, Erdal Yaşar Hoşver, Aykut Ferah