İKSV'nin resmi iletişim sponsoru Vodafone

Festivalleriyle İstanbul'un kültürel ve sanatsal hayatında önemli bir rol oynayan İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ile dünyanın önde gelen iletişim

Festivalleriyle İstanbul'un kültürel ve sanatsal hayatında önemli bir rol oynayan İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ile dünyanın önde gelen iletişim şirketlerinden Vodafone'la işbirliğine gitti. Vakfın resmi iletişim sponsoru GSM şirketi, üç yıl süreyle en ileri mobil iletişim teknolojilerini kullanarak, interaktif uygulamalarla vakfın etkinliklerinin tanıtılmasına katkıda bulunacak.

İki kurum arasında yapılan işbirliği İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray'ın katıldığı basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıda İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt de hazır bulundu. Konuşmasında, İKSV ve Vodafone birlikteliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eczacıbaşı, şunları söyledi:

"İletişim alanında uluslararası niteliğiyle öne çıkan bir kurum olan Vodafone'un kültür ve sanata verdiği bu desteği çok anlamlı buluyorum. İKSV, hem yurtiçinde gerçekleştirdiği festival ve etkinliklerinin zengin içeriği hem de Türkiye'nin sanat üretiminin en nitelikli örneklerini sunduğu yurtdışı projeleriyle uluslararası arenada tanınan saygın bir kültür-sanat kurumu. Hem yerel hem de uluslararası arenadaki öncü konumuyla İKSV'nin, günümüz toplumu için yadsınamaz bir önem taşıyan iletişim alanında önde giden kurumlardan Vodafone ile başladığı bu işbirliğinin, iki kurumun da paylaştığı yaratıcı, katılımcı ve paylaşımcı yaklaşımın olumlu bir enerji yaratacağını düşünüyorum. Biri iletişim, diğeri de kültür-sanat alanında uluslararası duruşlarıyla her zaman öncü olmuş iki kurumun bu birlikteliğinin önümüzdeki üç yıl boyunca çok verimli sonuçlar doğuracağına inanıyor, bugün burada bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum."

İKSV'yi destekleme fırsatı bulmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ise şöyle konuştu:

"Vodafone, müşterilerinin güvenilir iletişim ortağı olama misyonu doğrultusunda mobil iletişimdeki en son teknolojileri, global birikimlerini kullanarak, bireylerin ve kurumların günlük hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren çözümleri Türkiye'ye getirmek için çalışıyor. Ülkemizin, bilgi toplumuna dönüşmesi için teknolojik yatırımlarımızı sürdürürken, bu dönüşümün ayrılmaz parçası olan kültürel gelişimi de yaptığımız sosyal yatırımlar ile destekliyoruz. Vodafone, geride bıraktığı 3 yıl içinde Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında yaptığı yaklaşık 8 milyon liralık sosyal yatırımla insana odaklanıyor ve insan yaşamının bütün alanlarının zenginleşmesine katkıda bulunuyoruz. İKSV de Türkiye'nin toplumsal kalkınmasının temel taşlarından biri olan kültür sanat konularında çok başarılı çalışmalar yapıyor. Şimdi biz de bu çalışmalara katkı yapma fırsatı elde etmiş bulunuyoruz. En ileri mobil iletişim teknolojilerini kullanarak interaktif uygulamalarla İKSV'nin faaliyetlerini destekleyeceğiz. İki kurum arasındaki bu işbirliğinin yaratacağı sinerji ile ülkemizdeki kültürel faaliyetlerin ciddi bir ivme kazanacağına inanıyorum."