Tiyatrocu Bozkurt öğretmenlerin yüzünü güldürdü

Antakya Fenerbahçe İlköğretim Okulu etkinliği kapsamında Hatay'a tiyatro oyuncusu Hakan Bozkurt performansı ile öğretmenleri hem güldürdü hem de bilgi

Antakya Fenerbahçe İlköğretim Okulu etkinliği kapsamında Hatay'a tiyatro oyuncusu Hakan Bozkurt performansı ile öğretmenleri hem güldürdü hem de bilgiler verdi

Antakya Öğretmenevinde düzenlenen ve çok sayıda öğretmenin hazır bulunduğu etkinlikte, davranış bilimcisi Hakan Bozkurt, kendisinin yazıp yönettiği 2.5 saatlik sunumunda, yaptığı esprilerle bol bol güldürdü, verdiği önemli mesajlarla da bilgilenmelerini sağladı.

Biraz kahkaha, biraz hüzün içeren sunumda hedefin kişinin iş, aile ve sosyal hayatında iletişim kazalarını azaltmak olduğu vurgulandı.

Bozkurt'un esprileri arasında verdiği önemli mesajlardan bazıları şöyle sıralandı: "İnsanlar değiştirilmeye gıcık, değişime açıktır. Hayatınıza her zaman tertemiz bir sayfa açmaya gayret gösterin. Sevdiklerinize mutlaka bir şans daha verin. Sağlıklı iletişim kişinin kendisinden başlar. Sevdiklerimize zamanında kıymet verelim. Bir insan değişmek istemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. Bir kişi ailede çeyrek ise, dışarıda bir numara olsa dahi kendini çeyrek hisseder. Bir erkeğin eşine onu sevdiğini söylemesi racona ters olmamalı. İletişimde başarı mutluluğun temelini oluşturur. Şahsiyet eğitimini üniversite vermez anne-baba verir."