Arka Sıradakiler 116. bölüm fragmanında neler olacak?

Arka Sıradakiler dizisinin 116. bölümünde neler olacak? Arka Sıradakiler'in 116. yeni bölümü 16 Mayıs Pazar günü FOX TV'de yayınlanacak.

Arka Sıradakiler en son bölüm özeti

Gamze Oktay’ın ortadan kaybolduğunu fark eder. Tayfaya haber verir. Kerem, Gamze’yi arar. Oktay’ı mezarlıkta bulabileceğini söyler. Gamze ve arkadaşları mezarlığa gider. Kerem’in Oktay’ı öldürmüş olmasından korkarak mezarı kazan Gamze ve tayfa şoktadır.

Sedat, Zehra için hazırladığı plan doğrultusunda Hakan’a yardım ederken, Hakan Sedat’ı saf dışı bırakır. Cemre’yi eve davet eden Sedat harekete geçmeye hazırdır. Zehra da Cemre’yi yalnız bırakmamak için Hakan’ın evine gider. Cemre ve Zehra Hakan’ın hazırladığı tuzağa düşmek üzereyken beklenmeyen bir sürpriz planı bozar.

Sadri, Saffet ve tayfasının zoruyla okula gitmeye devam ederken, okulda gizli işler çevirmekten geri durmaz. Menderes, Pınar’ı eve dönmesi için ikna etmeye çalışır. Pınar ise babasına karşı gösterdiği tavırda kararlıdır.

Dizdar ve Rıza, tayfadan gizli Kerem’i bulmaya ve yaptıklarının hesabını sormaya karar verir. Kerem, Dizdar’ın karşısına çıkar ve teke tek dövüşerek hesaplaşmayı teklif eder. Dizdar, Kerem’le dövüşmeyi kabul ederek büyük bir hata yaptığının farkında değildir.