Özel Sanko Anadolu Lisesi'nden Ygs'de Büyük Başarı

Eğitim-öğretim yılına "A Kalite Akademik Başarı" sloganıyla başlayan Özel Sanko Anadolu Lisesi, açıklanan 2010 yılı Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) büyük bir başarıya imza attı.

Özel Sanko Anadolu Lisesi'nden Ygs'de Büyük Başarı
1 milyon 587 bin 410 adayın üniversiteli olmak için yarıştığı 2010 YGS' de Özel Sanko Anadolu Lisesi 12. sınıfta eğitimini sürdüren 40 öğrenci Türkiye genelinde üst sıralarda yer aldı.
2010 ÖSYM verilerine göre Özel Sanko Anadolu Lisesi İlk bin içerisinde 8, ilk 2 bin içerisinde 15, ilk 5 bin içerisinde 28 ve ilk 10 bin içerisinde de 38 derece alarak bu zorlu yarışta ipi başarı ile göğüslemenin gururunu yaşadı.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, ''Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak hele süreci başarıyla sonuçlandırmak çok zordur. Biz öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal yönden gelişimlerini destekleyerek bu başarıyı elde ettik'' dedi.
40 öğrenciden 28'inin 2010 YGS sıralamasında yüzde 10'luk dilimde yer alarak programlı çalışmalarının sonucunu aldıklarını kaydeden Köylüoğlu, "Öğrencilerime ve öğretmenlerime emeklerinden, velilerimize ise bizlere olan sonsuz destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köylüoğlu, 2010 Lisansa Yerleştirme Sınavları'nda (LYS) da bu başarılarını artırarak sürdüreceklerini ve Gaziantep'ten dünyaya açılan eğitim ekolü olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi.