'Çocuk Korosu' Büyüklerini Büyüledi

Nazilli Belediyesi Çocuk Korosu, 19 Şubatta başlattıkları çalışmalarının ilk meyvesini aldı. Usta Şef Lütfi Selek'in yönetimindeki 'Çocuk Korosu' büyük ilgi gördü.

'Çocuk Korosu' Büyüklerini Büyüledi
Nazilli Belediyesi Çocuk Korosu Konserine; Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Selçuk, MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Celal Çelen, Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi Ferda Çağlar Erkut, MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Ülkü Ocağı Nazilli Başkanı Ahmet Kaya, Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Baki Çuval, Daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yüzlerce vatandaş izledi.
Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu'nda verilen konserde sahne alan Nazilli Belediyesi Çocuk Korosu Konseri, Koro Şefi Lütfi Selek'in yönetiminde, Nazmi Çelik ve Akasya Unan'ın sunuculuğunda iki bölümde 21 eser seslendirdi. Konserin ilk bölümünde Ne Mutludur Yaşamak, Güzel Yurdum Seni Canım Gibi Severim, Kaptan Amca, Küçük Irmak, Annem Annem, Ben Ufacık Bebeğim, Dağ Dağ Uzanır Yurdum, Güçlükleri Yeneceğiz, Derecik, Derecik, Kırma Fidanı, Rüzgara Saldım Renkleri eserlerini seslendirilirken ikinci bölümde ise Trum-taka Tika Tika, Bir Toplum Var Lastikten, İbn-i Sina, Yurdumda, Bahar Geldi, Bekçi Baba, Sevgiye Çağrı, Fidan Şarkısı, Heyamol ve Atatürk Marşı gibi seçme eserler yer aldı. Konserin son eseri Atatürk Marşı'nda tüm salon ve koro üyeleri ellerinde bayrak eşliğinde düet yaptılar.
Konserin sonunda bir konuşma yapan usta Koro Şefi Lütfi Selek; "Çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Seslendirdikleri eserlerle bizleri günün yorgunluğundan ve stresinden uzaklaştırdılar. 26 yıl boyunca korolarımızla Nazilli güzel sesler ve güzel eserler dinledi. Ama Nazilli'de Sibel Can'lar sahneye getirildi, bu miniklerimizin ne eksiği var. Nazilli'mizdeki korolarımızın ne eksiği var. Miniklerimize medeni cesareti ve başarılı konserlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bizleri dinleyenlere, bize imkanlarını sunan Belediyemize ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Konser bitiminde topluca fotoğraf çekilmesinin ardından, 46 çocuğa Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akaya ve Koro Şefi Lütfi Selek tarafından hediyeler verildi.