Sungurlu'da Polis Haftası Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası Çorum'un Sungurlu ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Sungurlu'da Polis Haftası Etkinlikleri
Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Maden, Çarşı Polis Karakolu Amiri Ahmet Çelik ve beraberindeki polislerle, Polis Haftası kutlamaları kapsamında Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti. Emniyet heyeti Kaymakam Hulusi Şahin'e çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Emniyet Müdürü İsmail Maden, "Bu yıl 165. yıldönümünü kutlayacağımız teşkilatımızın, asayişi sağlama konusunda ülkemizde önemli bir yeri vardır. Çünkü Türkiye'de şehitlik derecesinde ilk olarak akla gelen meslek grubu askerlerdir. İkinci olarak da polisler akla gelir. Biz de şahadet şerbetini içen polislerimiz adına Cuma günü Sungurlu Ulu Camii'nde bir mevlit düzenleyeceğiz ve şehitlerimiz için dua edeceğiz" dedi.
Türkiye'de polislerin, vatandaşların asayişini ve huzurunu sağlamak adına büyük fedakarlıklar yaparak çalıştığını söyleyen Kaymakam Şahin ise, "Bayramlarda, özel günlerde her zaman yanımızda polislerimizi görürüz. Vatandaşlarımızın özel günlerini rahat içerisinde geçirmelerini sağlayan polislerimizin sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanması gerekir" diye konuştu.