Ak Parti Kadın Kolları Emniyet Müdürü Çelik'i Ziyaret Etti

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Emniyet Müdürü İbrahim Çelik'i ziyaret ederek, polis haftasını kutladılar

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Emniyet Müdürü İbrahim Çelik'i ziyaret ederek, polis haftasını kutladılar. Polislik mesleğinin önemli bir meslek olduğunu kaydeden Aydemir, "Zor bir görevi üstlenene polis gecesiyle gündüzüyle vatandaşın yanında. Polislik artık bir güç kullanma mesleği değil, topluma hizmet sunan bir meslek olarak ön plana çıkıyor. Tüm polis teşkilatımızın polis haftasını kutluyoruz." dedi.
ÇELİK: VATANDAŞ DUYARLI OLMALI
Emniyet Müdürü Çelik'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Polis olarak vatandaşlarımızdan bazı beklentilerimiz var. Başınız sıkıntıya girdiğinde ve gördüğünüz her olumsuzluğu bizlere iletin. Her olumsuzlukta 155'i arayın. 'Polis beni deşifre edecek mi' diye bir endişeye kapılmayın. Sizin bize yaptığınız ihbar gizli kalacaktır. Lütfen bize yardımcı olun. 155'i hızlı, her zaman ve tereddütsüz kullanmanızı istiyorum. 155'in başında polisimiz, 24 saat sizin huzurunuz ve güveniniz için görev yapıyor. İhbar ettiğiniz zaman üç dakika içinde ekibimiz gelmezse, beni arayın. Ulaşamadığınız takdirde ben size dönerim. En geç beş dakika içerisinde yanınızda veya verdiğiniz adreste olacaktır." diye konuştu.