Bakkaldan 35 Bin Tl'lik Hırsızlık

Manisa'nın Salihli ilçesi Adala beldesinde yaşanan hırsızlık olayları, belde halkını çileden çıkardı

Manisa'nın Salihli ilçesi Adala beldesinde yaşanan hırsızlık olayları, belde halkını çileden çıkardı. Son olarak bir bakkal dükkanından 35 bin TL değerinde malzeme çalınması üzerine işyeri sahipleri, hırsızlara açık mektup yazdı.
Adala beldesi Cami Mahallesi Kıbrıs Sokağı üzerinde bulunan "Yedek 2" adlı bakkal dükkanına giren kişi ya da kişiler, çoğunluğu sigara ve alkol maddesi olmak üzere 35 bin TL değerinde malzemeyi çalarak kayıplara karıştı. İşyeri soyulan Ali Can Aslan (57), "Geçtiğimiz cuma günü gece saat 03.28 sıralarında Passat marka araç ile kasabaya gelen kişiler, bir süre işyerimin civarında dolaşmış. Daha sonra işyerimin kapısını zorlayıp içeri girmişler. Kişi ya da kişiler, işyerimin hemen giriş kısmında bulunan
şeker çuvalını devirerek içini boşaltmışlar ve raflarda bulunan sigaraları, alkolleri bu çuvalın içine doldurarak kayıplara karışmışlar. Zararım 35 bin TL civarında. Ne yazık ki kasabamızda yeterli derecede kamera bulunamadığı için aracın plakası tespit edilemedi" dedi.
Olayın ardından iş yeri sahibinin oğulları tarafından hırsızlara yazılan açık mektup, çoğaltılarak kasabanın bazı bölgelerine asıldı. Mektupta hırsızlara yönelik hakaret ve tehditler yer aldı.