TŞOF Başkanı Apaydın şoförleri uyardı: Araç kullanırken cep telefonuyla konuşmayın

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, araç kullanırken cep telefonuyla konuşanlara uygulanan cezaların daha da a

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, araç kullanırken cep telefonuyla konuşanlara uygulanan cezaların daha da artacağını belirterek, oda başkanlarından şoför esnafını bu konuda uyarmalarını istedi.

Federasyonun 1 Haziran'da yapılacak genel kurulu öncesinde destek ziyaretlerini sürdüren TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan'ın konuğu olarak Sapanca'ya geldi.

Özkum Tesisleri'nde federasyona üye kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelen Apaydın, şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Yeni düzenlemeler hakkında bilgi veren Apaydın, 1 Mayıs'tan itibaren araç satış veya devir işlemlerinin noterlerce yapılacağını ifade etti.

Şoförleri araç kullanırken cep telefonuyla konuşmamaları konusunda uyaran Apaydın, trafikte cep telefonuyla konuşanlara uygulanan cezaların daha da artacağını belirterek, oda başkanlarından şoför esnafını bu konuda uyarmalarını istedi.

Federasyonun 1 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulunda yeniden aday olacağını ifade eden Apaydın, "Başkanlık görevini 2007 yılından beri emaneten sürdürüyorum. Genel kurulda asaleten göreve seçilmek istiyorum. 1 Haziranda Ankara'da yapılacak olağan genel kurulda yeniden aday olacağım. 690 odamızda kayıtlı 5 bin 300 üye oy kullanacak." dedi.