Doruk Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Fıba Hakemi Oldu

Geçen yıl Antalya'da yapılan FIBA Aday Hakem Semineri'nin ilk aşamasında başarılı olan Zafer Yılmaz, Mannheim kentinde düzenlenen Albert Schweitzer Turnuvası sırasında gerçekleştirilen ikinci aşamada da başarılı olunca FIBA Hakemi olmaya hak kazandı

Doruk Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Fıba Hakemi Oldu
Geçen yıl Antalya'da yapılan FIBA Aday Hakem Semineri'nin ilk aşamasında başarılı olan Zafer Yılmaz, Mannheim kentinde düzenlenen Albert Schweitzer Turnuvası sırasında gerçekleştirilen ikinci aşamada da başarılı olunca FIBA Hakemi olmaya hak kazandı.
1 Ocak 1976 yılında Malatya'da doğan Zafer Yılmaz, Celal Bayar Üniversitesi BESYO mezunu, 1997 yılında hakemliğe başlayan Zafer Yılmaz, 2000 yılında B Klasman, 2003 yılında da A Klasman hakemi oldu. 2007 yılından bu yana ise Özel Doruk Eğitim Kurumları'nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Zafer Yılmaz, " aldığı bu başarı için çok çalıştığını ve sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.
Beden Öğretmeni Zafer Yılmaz'ın da FIBA kokartını almasıyla, Türkiye'nin FIBA kokartlı hakem sayısı 12'ye yükselmiş oldu.