-futbol -almanya'nın Wedel Kentinde Barış Turnuvası Düzenlenecek -turnuvaya Hamburg Fenerb...

-FUTBOL -ALMANYA'NIN WEDEL KENTİNDE BARIŞ TURNUVASI DÜZENLENECEK -TURNUVAYA HAMBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ TAKIMI DA KATILACAK (FOTOĞRAFLI) HAMBUR

-FUTBOL

-ALMANYA'NIN WEDEL KENTİNDE BARIŞ TURNUVASI DÜZENLENECEK

-TURNUVAYA HAMBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ TAKIMI DA KATILACAK

(FOTOĞRAFLI)

HAMBURG (A.A) - 23.04.2010 - Almanya'nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Wedel kentinde, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği takımının da katılımıyla bir Barış Turnuvası düzenlenecek.

Turnuvada, Wedel kenti ile Kuzey Ren Vestfalya (KRV), Schleswig-Holstein, Bremen, Aşağı Saksonya, Hessen, Hamburg ve Mecklenburg-Vorpommern eyaletlerindeki gençlerin oluşturduğu takımların yanı sıra Hamburg Fenerbahçeliler Derneği takımı mücadele edecek. 

Wedel Belediyesinde gerçekleştirilen kura çekimine Wedel Valisi Sabine Lüchau, kupa organizatörleri Hüseyin İnak, Erkan İnak ve Volkan Semih İnak'ın yanı sıra çok sayıda genç katıldı.

Kura çekimini gerçekleştiren Lüchau, Barış Turnuvası Kupası'nı Wedel takımının kazanmasını istediğini belirterek, sporun dostluğu ve kardeşliği daha da pekiştirdiğine inandığını söyledi.

Volkan Semih İnak ise Barış Turnuvası'nın ilk kez Wedel'de gerçekleştirilecek olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, turnuvanın dünya barışına katkıda bulunmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti.

Barış Turnuvası'nın 8 Mayıs Cumartesi günü "Steinberg 16, 22880 Wedel" adresindeki Wedel Steinberg Kapalı Spor Salonu'nda düzenleneceği bildirildi.

(KAP-EA-HA-KAN)

23.04.2010 14:23:29