23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu 7'inci sınıf öğrencisi Onur Çalıkuşu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in makamına oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı
Bedriye Bileydi İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Sezgin Erkuş ile birlikte Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek makam koltuğuna oturan 7.'ci Sınıf Öğrencisi Onur Çalıkuşu, barış içinde bir dünya diledi. Eğitim gördüğü okulda eksikliklerin bulunduğunu belirten minik Başkan Çalıkuşu "Daha iyi şartlarda eğitim görebilmemiz için okulumuzun bahçe düzenlemesine, boya ve bakıma ihtiyacı var. Başkanım Muhittin Böcek'ten bu konuda destek istiyorum" dedi.
Minik Başkan Çalıkuşu'nun isteklerini en kısa sürede yerine getirecekleri belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ise tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Yarının büyükleri olan çocukların emanetini koruyacaklarını ifade eden Başkan Böcek, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, dünyada bir örneği daha bulunmayan bir bayramı çocuklarımıza armağan etti. İnanıyorum ki çocuklarımızda büyüdüklerinde Atatürk'ün çizdiği aydınlık yolda çalışarak ve Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkarak, ülkemize büyük hizmet edeceklerdir" diye konuştu.
Başkan Böcek, günün anısına Minik Başkan Onur Çalıkuşu'na hediyeler verdi.