Çağdaş Hekim Grubu Samsun Tabip Odası Yönetimine Aday

Samsun'da Çağdaş Hekim Grubu, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turla başkanlığında 16 Mayıs'ta yapılacak Samsun Tabip Odası seçimlerinde yönetime adaylığını açıkladı.

Çağdaş Hekim Grubu Samsun Tabip Odası Yönetimine Aday
  Samsun Tabip Odası ' nda düzenlenen basın toplantısıyla Çağdaş Hekim Grubu adına , 16 Mayıs ' ta yapılacak Samsun Tabip Odası seçimlerinde yönetime aday olduklarını açıklayan Yrd . Doç . Dr Ahmet Turla , " Hekim olarak kendimize , mesleğimize , özlük haklarımıza halkın sağlık hakkına sahip çıkmak için , rekabeti körükleyen , kalıcı olmayan performans ücretlendirmesi yerine emekliliğimize de yansıyacak , insanca yaşamaya yetecek , kalıcı ve güvence temel bir ücret için , sağlıkla ilgili tüm planlamalarda söz sahibi olmak için , sağlıktaki sorunların tek sorumlusunun hekimler olmadığını halka anlatmak için siyaset yapmak gerekiyorsa , evet siyaset yapacağız " dedi .
Samsun Tabip Odası ' nın yönetimine aday olan Çağdaş Hekim Grubu içerisinde şu isimler yer alıyor : " Dr . Ahmet Turla , Dr . Işık Özkefeli Özmen , Dr . Ali Kubilay Yüzüncü , Dr . Meltem Kopuz Korur , Dr . Ömer Böke , Dr . Özgür Korhan Tunçel ve Dr . Tuğrul Gökçe . "