Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Önen'in Babasından Muhtarlara Nasihat

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Asamblesi (APA) Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ile esnaf ve muhtar ziyaretlerine katılan babası emekli eğitimci Mehmet Salih Önen, Göller Mahalle Muhtarı Hüseyin Çadırcı'ya 'Milletvekillerinizi çalıştırın, mahalle sakinlerinizin haklarını ara

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Asamblesi (APA) Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ile esnaf ve muhtar ziyaretlerine katılan babası emekli eğitimci Mehmet Salih Önen, Göller Mahalle Muhtarı Hüseyin Çadırcı'ya "Milletvekillerinizi çalıştırın, mahalle sakinlerinizin haklarını arayın" diyerek nasihatte bulundu.
Dış işleri gezileri ve TBMM işlerinden artan zamanlarda memleketi Şanlıurfa'ya gelerek vatandaşları, esnafı, partilileri, STK'ları, Muhtarları, sporcuları ve kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Asamblesi (APA) Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, birçok esnafı ziyaret ederek sorunlarını, taleplerini dinledi.
AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Emin Önenin Şanlıurfa'daki Esnaf ve Mahalle Muhtarları gezilerinden birine katılan emekli eğitimci babası Mehmet Salih Önen, zaman zaman söze katılarak esnafları ve mahalle muhtarlarını hem uyardı, hem nasihat etti. Ucuzluk Pazarı esnafı ve Göller Mahalle Muhtarı Hüseyin Çadırcı'yı ziyaret sırasında "Vekillerden her kim olursa olsun, boş bırakmayın, çalıştırın" diyerek uyarılarda bulunan baba Önen, "Milletvekilleri adı üzerinde vekil, sizler
asilsiniz. Mademki oy verip seçtiniz ve Meclise gönderdiniz. Onlar da sizleri en iyi şekilde temsil etmeye, haklarınızı savunmaya, sizlerin sözcülüğünü yapmaya, haklı sorunlarınızı dile getirmeye ve çözüm bulunmasını sağlamaya mecburdurlar. Oğlumda sizlerin vekilidir. Varsa taleplerinizi, sorunlarınızı çekinmeden iletin. Burada çözüme kavuşturabileceğini yapsın. Sorunlarınızı ve taleplerinizi Ankara'ya taşısın. Konuşmaktan çekinmeyin, hakkınızı arayın, onların vekil sizlerin asil olduğunuzu unutmayın.
Çalışmayana da bir dahaki seçimlerde oy vermeyin" diye nasihat etti.