Adliye Önünde Ayrı Yaşadığı Eşinin Yakasına Yapıştı

Bodrum Adliyesi önünde ayrı yaşadığı eşine saldıran kadın, 'İki çocuğumu bırakıp kaçtın. Çocuklarımın hakkını ver' diyerek boşanma davası açtığı eşinin yakasına yapıştı.

Ev temizliğine giderek geçimini sağladığını söyleyen iki çocuk annesi Sevengül K., aralarındaki başka bir konu nedeniyle geldikleri adliyenin çıkışında ayrı yaşadığı eşi Ergun K.'nın (39) peşinden bağırarak konuşmaya başladı. Adliye önünde bekleyen gazetecilerin önünde Ergun K.'nın yakasından tutan kadın, jandarma güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.
Jandarma otosu ile getirildiği İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu'nda ifadesine başvurulan kadın, gazetecilere yaptığı açıklamada ayrı yaşadığı eşi ile ilgili bazı iddialarda bulundu. Daha önce bir okulda hizmetli olarak çalıştığını anlatan kadın, Ergun K. ile ilgili şunları söyledi: "İşyerimi bastı. Beni işimden attırdı. Zor durumdayım. Oğlum bebek iken terk etti. 9 yaşında bir kızım 7 yaşında oğlum var. Boşanma davası açtım. Ama çocuklarımın hakkını istiyorum. Çocuklar benimle. İkisi de
okuyor. Ben ev temizliklerine gidiyordum. Bana iftira attı. 'Sen temizliğe gitmiyorsun, başka bir şeyler yapıyorsun' dedi."
Ağlayarak "Ben bir anneyim" diyen Sevengül K. "İki çocuğumu bıraktı gitti. Çocuklarıma nafaka istiyorum, başka bir şey istemiyorum. 'Hiç bir şey vermeyeceğim' diyor. Kocam şu an başka bir kadınla yaşıyor. Haziranın 2'sinde boşanma davam var" ifadelerini kullandı.
Ergun K. ise eşinin söylediklerinin doğru olmadığını belirterek eşinin kendisinden habersiz bir şekilde bir ilk öğretim okulunda işe başladığını ve bir süre sonra evini değiştirdiğini öne sürerek "Başka bir kadınla diyerek bana iftira atıyor. Bugün, bir konu nedeni ile kendisi ve bir başka kişi hakkında açtığım davanın duruşması vardı. Hakim bile kızdı onlara. Adliye çıkışında üzerime yürüdü. Ben elimi bile kaldırmadım" dedi.
(OU-HO-Y)