Şampiyon Hentbolculardan Başkan Altay'a Ziyaret

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret eden hentbolcular Liselerarası Dünya Şampiyonasında başarı sözü verdi.

Şampiyon Hentbolculardan Başkan Altay'a Ziyaret
  Liselerarası hentbol ' da Türkiye şampiyonu olarak Portekiz ' de yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye ' yi temsil edecek sporcular Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ' ı ziyaret etti . Müsabakalara eğitim gördükleri özel lise adına katılan ve aynı zamanda Selçuklu Belediyespor ' da da görev alan hentbolcuların ziyaretinde konuşan Başkan Altay , amatör spora verdikleri desteğin süreceğini söyledi . Başkan Altay , " Selçuklu Belediyespor ' lu sporcular farklı branşlarda Türkiye ' yi temsil eder duruma geldi . Konya ' dan Avrupa Şampiyonu , Gençlik Olimpiyat Şampiyonu ve Balkan Şampiyonları çıkardıktan sonra şimdi de hentbolcularımızın dünya şampiyonasında yarışacak olmaları şehrimiz adına önemli bir gelişmedir . Sporcularımızın sportif hayatlarının yanı sıra eğitimlerinde de başarılı olmaları spor yapan herkese örnek olmaktadır . Portekiz ' de yapılacak müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım sporcularımıza ve teknik yönetime hayırlı yolculuklar diliyorum " dedi .
Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ise , sporcuların başarısıyla gurur duyduklarını kaydetti . 7 yıl önce Selçuklu Belediyespor yaz spor okullarıyla hentbola başlayan sporcuların şimdi Türkiye ' yi uluslar arası müsabakada temsil edeceğini ifade eden Yılmaz , hentbolcuların Portekiz ' den şampiyon olarak dönmesini arzuladıklarını belirtti .
Antrenör Hasan Bakar idaresinde 25-31 Mart tarihlerinde Portekiz ' de yapılacak Liselerarası Hentbol Dünya Şampiyonasına katılacak hentbolculara yol harçlığı verilirken , sporcular Başkan Altay ' a şampiyonadan dereceyle döneceklerini söyledi .