UNICEF'in iyi niyet elçisi oldu

Sevgi varsa her şey hallolur diyen Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray güçlüklerin sevgiyle aşılacağını söyleyerek, çocuklara hizmet konusunda kendisine destek veren UNICEF'e de teşekkür etti.

UNICEF'in iyi niyet elçisi oldu
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye İyi Niyet Elçisi olan 'Türk sinemasının sultanı' Türkan Şoray, her şeyin başının sevgi olduğunu belirterek, 'Sevgiyle yapılamayacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Gücü sevgiyle birleştirirsek, birçok sorunun üstesinden gelebiliriz' dedi. Şoray, UNICEF'in Türkiye İyi Niyet Elçisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Şoray, çocuklara elinden geldiğince destekte bulunduğunu ama bugün bu desteğin resmileştiğini belirterek, çocuklara hizmette kendisine destek veren UNICEF'e teşekkür etti.

SEVGİYLE YAPILAMAYACAK BİRŞEY YOKTUR

Bu birliktelikten doğacak güçle çocuklar için daha çok hizmet yapacağına inandığını dile getiren Şoray, 'Sevgiyle yapılamayacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Gücü sevgiyle birleştirirsek, birçok sorunun üstesinden gelebiliriz. Bugün bu güce katılmaktan son derece mutluyum' dedi.