Teknosa Bursa Mağazasını 5 Kat Genişletti Exxtra Açılışa Binlerce Tüketici Katıldı

Türkiye'nin lider teknoloji marketi Teknosa, Bursa'da tüketicisinin sesine kulak vererek Zafer Plaza AVM mağazasını genişletti.

Teknosa Bursa Mağazasını 5 Kat Genişletti Exxtra Açılışa Binlerce Tüketici Katıldı
eXXtra konsepti ile yeniden tasarlanan mağazanın açılışına özel indirimli fiyatlarından faydalanmak isteyen Bursalılar, açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Teknosa, Bursalılara daha fazla ürün çeşidi sunmak, daha kaliteli hizmet vermek ve farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak üzere Bursa Zafer Plaza'da yer alan mağazasını genişleterek 232 metrekareden 1.680 metrekareye çıkardı. Net satış alanı 5 kattan fazla genişleyen Teknosa Zafer Plaza Mağazası, artık beyaz eşya, aksesuar gibi birçok yeni ürünü tüketicilere sunarken mağaza içinde yer alan Teknoasist ile de teknik servis konusunda müşterilerine daha kaliteli hizmet verecek. Sunduğu avantajlı kampanyayla açılış coşkusuna tüketicileri de ortak eden Teknosa Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda bilgisayardan LCD TV'ye, dijital fotoğraf makinesinden küçük ev aletlerine binlerce ürün yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunuldu.

Kampanyalı ürünlerden faydalanmak isteyen Bursalılar, sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruklar oluşturmaya başlarken indirimlerden yararlanmak isteyenler tüketiciler arasında çevre illerden de katılım olduğu gözlemlendi. Teknosa yetkililerinin battaniye, çay ve simit ikram ettiği kalabalık, mağazanın kapılarını açtığı saate doğru binlerce kişiyi buldu. Mağaza görevlileri tüketicileri gruplar halinde içeriye aldı. Bu şekilde bir yandan reyon ve kasalarda yoğunluk yaşanması önlenirken, ayrıca tüketicilerin keyifli alışveriş yapmalarına imkan sunuldu.

Açılışa özel avantajlı fiyatlarla satışa sunulan elektronik ürünler arasında en büyük ilgiyi 129 TL'ye satılan cep telefonu, 249 TL fiyat etiketine sahip dijital kamera ve 229 TL fiyatlı ev sinema sistemi görürken notebook'lar 888 TL, netbook'lar 499 TL ve LCD TV'ler ise sadece 699 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Açılışa özel sepetlerde tüketiciye sunulan 4,90 TL'lik USB bellek ve hafıza kartı, 19,90 TL'lik Dect telefon ve MP3 çalar da büyük ilgi gördü.

Türkiye genelinde 66 ilde 250'ye yakın mağazası ile Türkiye'nin en yaygın teknoloji marketi olan Teknosa, Bursa'da toplam 8 mağaza ile hizmet veriyor.