Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Yeni Dönem

Yozgat'ın Sarıkaya İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Görev Alacak İl Genel Meclisi Üyesi ve Muhtarlar Belirlendi.

Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Yeni Dönem
Sarıkaya Belediye Düğün salonunda Kaymakam Yaşar Dönmez başkanlığında yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulunda, 56 köy muhtarı ve 3 il genel meclis üyesinin kapalı zarf usulü ile oy kullandı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Yaşar Dönmez, 2005 yılında, belediye teşkilatı olmayan yerlerde yaşamakta olan insanların temel alt yapı ile ilgili sorunlarını gidermek için Köylere Hizmet götürme birliği kurulduğunu belirterek, "Bu birlik sayesinde işler, hem mahallinde il genel meclis üyeleri ve muhtarların bilgisinde daha iyi görüşülüp, konuşularak ve yapılacak işlerde daha pratik daha hızlı şekilde sonuçlandırılmaktadır. 2005 yılından günümüze kadar yapılan hizmetlerde çok iyi sonuçlar alındı" dedi.
Kaymakam Dönmez'in konuşmasından sonra Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev alacak muhtar ve İl Genel meclis üyelerinin seçimine geçildi. Seçim sonucunda İl Genel Meclis üyelerinden Duran Yıldırım ve Dursun Tuncer, köy muhtarlarından Kargalık Köyü muhtarı Ramazan Doğan ve Baraklı Köyü muhtarı Halit Polat 2010 yılı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev almak üzere seçildi.