Türk Eğitim-sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk Beraat Etti

Kayseri Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, AK Parti İl Başkanlığı tarafından açılan davadan beraat ettiğini açıkladı.

Türk Eğitim-sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk Beraat Etti
Ali İhsan Öztürk düzenlediği basın toplantısında, AK Parti İl Başkanlığı tarafından kendisine dava açıldığını söyleyerek, "Dağdan inen eşkıyanın karşılanmasıyla ilgili olarak bir açıklama yapmıştım. Bu süreçte de payı olanların istifa etmesi gerektiğini bildirmiştim. Biz o gün yasalar çerçevesinde açıklama yaptık. İfade özgürlüğü olduğunu sanıyorduk" dedi.
AK Parti tarafından, 'Alanı dışına çıktığı" gerekçesiyle kendisine dava açıldığını ve bu gün görülen davadan beraat kararı çıktığını söyleyen Ali İhsan Öztürk, "Öğretmen arkadaşlarımızın terör örgütü tarafından öldürülüşü alan dışımıdır? Demokratik özgürlüğü olan ülkelerde yaşanmayan bir durumla karşılaştık. Bu ülkenin düşünce özgürlüğü sloganıyla kandırıldığını gördük. O zaman bizlere açıklama yapacağımız zaman ne söyleyeceğimiz de bildirsinler. Yaşanan olaylar insanların sindirilmesine açık bir delildir. Yıllardır birileri bizi fişledi. Asıl fişlenen Türk milletidir. Biz her zaman Türk milletinden yana olacağız" diye konuştu.
Ali İhsan Öztürk son olarak, "Artık bizimle uğraşmaktan vazgeçin" ifadelerini kullandı.