Aşk-ı Memnu fragmanı 62. bölüm canlı izle

Adnan Bey 62. bölümde ihaneti yavaş yavaş hissediyor. Bihter ve Behlül için tehlike çanları iyiden iyiye çalmaya başladı.

Aşk-ı Memnu fragmanı 62. bölüm canlı izle
61. bölümde Behlül’e ait olan Riva’daki eve giden Adnan Bey yayınlanacak yeni bölümde ihaneti belgeleyecek mi?

Bihter’in adına kesilen trafik cezasından yola çıkan Adnan Bey Riva’daki eve giderek büyük bir sinirle ortalığı dağıtıyor.

Yeni bölümde Hilmi bu kez Bihter’in başını ağrıtacak. Adnan Bey Riva'dayken ince hesaplar yapan Hilmi Önal Bihter'i arayarak Adnan'ın Riva'daki eve gittiğini söyler. Evin Adnan tarafından öğrenildiğini anlayan Bihter ve Behlül kendileri için hızlı bir sonun yaklaştığını düşünürler.
Öte yandan Bihter ve Behlül Şoför Sait’in Hilmi’ye hizmet ettiğini öğrenir. Bu durum karşısında yükü daha fazla kaldıramayan Bihter bayılır.

Evi öğrendikten sonra köşke dönmeyen Adnan Bey aile üzerindeki gerilimi bir kat daha artırır. Bihter yasak aşkın saklanacak bir yanı olmadığını düşünerek yaşanacakları akışa bırakır.

Ancak Firdevs Hanım Bihter’in bu halini kaldıramaz ve kendi başına durumu kızının lehine çevirmek için çaba sarf eder. Firdevs Hanım'bu zor durumdan çıkmak için Nihal’in masumiyetini de kullanır. Firdevs Hilmi Önal'ın oğlu Nihat ile ilgili planlar yapmaktadır.

Köşke dönen Adnan Bey sessizliğini korur bu durum köşkteki korkunun artmasına neden olur. Adnan bu zor anlarında kendisi için en iyi yerin Matmazel Deniz'in evi olduğuna kanaat getirir. Burada ikili arasında bir konuşma geçer.

Nihat durumu düzeltmeye çalışırken yasak aşkın iki kahramanı kötü sonun kendileri için yaklaşmaya başladığın düşünür.


Aşk-ı Memnu 62. bölüm fragman için tıklayınız