Kas Ağrılarına Radian Masaj Kremi İyi Geliyor

Gaziantep'te bitkisel ilaç ve ürünler satan Edessa Doğal Yaşam Ürünleri sahibi Mehmet Çevik, kış ayında sıkça rastlanan eklem, romatizma ve kas ağrılarına radian masaj kreminin iyi geldiğini ifade etti

Gaziantep'te bitkisel ilaç ve ürünler satan Edessa Doğal Yaşam Ürünleri sahibi Mehmet Çevik, kış ayında sıkça rastlanan eklem, romatizma ve kas ağrılarına radian masaj kreminin iyi geldiğini ifade etti.
Radian masaj kreminin, orta yaşlı, hareket sıklığı olmayan, oturarak çalışan insanların eklem, sırt ve bel ağrılarına iyi geldiğini söyleyen Çevik, "Bu kremin faydalı olduğunu insanlarımızın ürünü aldıktan sonra bize gelip memnuniyetlerini bildirmeleriyle daha iyi anladık. Bu ürün bel fıtığı, eklem ağrısı, migren ve tüm ağrılara iyi geliyor" dedi.
Bu ürünü herkesin alabilmesi için kampanya yaptıklarını ifade eden Çevik, "Bu ürünü bir alana bir bedava şeklinde kampanya ile satıyoruz. Kremi kullanacak kişiler önce uygulanacak yüzeyi temiz bir bez ve kolonya ile temizleyip günde iki defa olacak şekilde sürsünler. Bu kremi daha önce Başbakanımızın attan düştükten sonra kullandığını da söylüyorlar. Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyoruz ama biz bunları internetteki haberlerden okuduk" diye konuştu.