Dika, Turizmcileri Midyat'ta Emiit Fuarı İçin Bir Araya Topladı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Uzmanı Selim Duran, İstanbul TÜRYAP'ta gerçekleştirilecek 15

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Uzmanı Selim Duran, İstanbul TÜRYAP'ta gerçekleştirilecek 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) için hazırlıklara başlandığını belirterek, fuara bu yıl DİKA sponsorluğunda Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ın katılacağını açıkladı.
DİKA, İstanbul TÜRYAP Fuar salonunda gerçekleştirilecek EMİTT fuarı için Midyat'ta turizmcilerle toplantı düzenledi. Toplantıya Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya'nın yanı sıra, EMİTT fuarı hazırlıkları kapsamında DİKA ile birlikte turizm danışmanı Mustafa Çakır ile Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman kültür ve turizm müdürleri, turizm işletmecileri, otel yöneticileri, HEM Müdürleri ve kalkınma ajansı uzman kadrosu katıldı. Bu yıl DİKA sponsorluğunda Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman'da bulunan turizmcilerin EMİİT
fuarına katılacaklarını ifade eden Selim Duran, iyi bir tanıtım neticesinde fuardan olumlu sonuçlar almayı umut ettiklerini belirtti. EMİTT'e çok önem verdiklerinin altını çizen Duran, "10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında Türkiye'de uluslararası alanda gerçekleştirilen EMİTT var. DİKA ajansı olarak bu 4 ilimizin ortak yanlarını ve turizmden daha fazla pay almaları için çalışma başlattık" dedi.
Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman'da bulunan turizmciler 10-13 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek EMİTT fuarında, DİKA koordinatörlüğünde bölgenin tanıtımına yönelik tahsis edilen 252 m2 stant alanında illerin tanıtımını yapacak.