Aksaray Belediyesi'nin 'Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu'nda ilk ders

Aksaray Belediyesinin Aksaray'da başlattığı 'Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu'nda ilk ders yapıldı. Okula kayıt yaptıran vatandaşlar Fatih Akbaba'n

Aksaray Belediyesinin Aksaray'da başlattığı 'Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu'nda ilk ders yapıldı. Okula kayıt yaptıran vatandaşlar Fatih Akbaba'nın huzurlu aile ve mutlu evlilik üzerine anlattığı dersi dinledi.

Belediye Konferans salonunda başlayan ilk derse Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, eşi Aysun Palta, Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ve yaklaşık 50 kişi katıldı. Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, toplumumuzda aile olmanın ve aile değerlerinin korunmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Aksaray Belediyesi olarak Aksaray'da bir ilki daha gerçekleştirdik.'Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu' projemizi bugün başlattık Bu Aksaray Belediyesi tarihinde bir ilktir. Aksaray'da yaklaşık yedi yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Aksaray'ı Türkiye'nin en güzel şehri yapsak Türkiye'yi dünyanın en güzel ülkesi yapsak ne fark eder. İçerisinde yaşayan insanların gönlü yüreği güzel olmadıktan sonra. Huzur olmadıktan sonra ne anlam ifade eder. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Geçmişi söylemiyorum ama son 2 yıldır ciddi anlamda programlar yaptık."