Mhp'li İgm Üyesinin Adı Verilen Park Törenle Açıldı

Balıkesir Belediyesi, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MHP'li İGM üyesi Veysil Çiftçi'nin adını şehir merkezinde bir parka verdi

Mhp'li İgm Üyesinin Adı Verilen Park Törenle Açıldı
Balıkesir Belediyesi, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MHP'li İGM üyesi Veysil Çiftçi'nin adını şehir merkezinde bir parka verdi. Parkın açılışı Belediye Başkanı İsmail Ok ve İGM Başkanı Mehmet Akif Okur'un da katıldığı törenle açıldı.
Balıkesir İl Genel Meclisi'nin (İGM) MHP'li meclis üyesi genç iş adamı Veysel Çiftçi (39), ölümünün 1. yılında anıldı. Balıkesir Belediye Meclisi'nin aldığı karar ile Veysel Çiftçi'nin adı Oruç Gazi Mahallesi, Altay Caddesi üzerindeki iş yerinin önünde bulunan parka verildi. Veysel Çiftçi Parkı, bugün düzenlenen görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Belediye Başkanı İsmail Ok, İGM Başkanı Akif Okur ile AK Parti ve MHP'lileri bir araya getiren açılış töreninde dua edildi, lokma hayrı düzenlendi. Törene Başkan Ok ve İGM Başkanı Okur ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç ve Argun Atıcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İGM üyesi Recep Şeker, Çiftçi'nin ailesi, çok sayıda siyasetçi, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Okunan duanın ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Ok, hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını ifade eti. Başkan Ok, "Çok sevdiğimiz değerli arkadaşımız rahmetli Veysel Çiftçi'nin iş yerinin önündeki bu yeni düzenlenen parka isminin verilmesinin mutluğunu yaşıyoruz. Onu sevenler dünya görüşü ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin burada toplandılar. Balıkesir bu güzelliklere hasret. Gönlünde insan sevgisi ve hizmet aşkı olan herkes burada. Bu Veysel kardeşimizin güzelliği ve onun sağladığı bir birlikteliktir. İnşallah bu güzellikler her zaman böyle devam eder. Veysel kardeşimiz hep gönlümüzde ve dualarımızda. Belediye yönetimi ve meclisi olarak bu parka isminin verilmesinin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Veysel Çiftçi'nin kardeşi Feyyaz Çiftçi, törene katılan tüm siyasi parti temsilcileri ile Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.