Abdüllatif Şener: Ovaazatlı seçimleri Türkiye'nin geleceğini belirleyecek

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, yarın yapılacak olan Ovaazatlı seçimlerinin Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini kaydetti.

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, yarın yapılacak olan Ovaazatlı seçimlerinin Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini kaydetti.

Abdüllatif Şener, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinin Ovaazatlı beldesinde yarın yapılacak belediye başkanlığı seçimleri öncesi beldede halka seslendi. Seçimlerin gelecek adına belirleyici olacağına dikkat çeken Abdüllatif Şener, ''Ovaazatlı seçimleri Türkiye'nin geleceğini belirleyecek. 2011 seçimlerini belirleyecektir. Bu ülkenin geleceğine mührünü ve damgasını vuracaktır.'' şeklinde konuştu.

Konuşmasına şair Abdürrahim Karakoç'un, 'Bir damla su gönder' şiirinden dizelerini okuyarak başlayan Şener, seçimde iddialı olduklarını söyledi. Yarınki seçimlerde Ovaazatlıların en doğru kararı vereceğini ümit ettiğini belirterek, ''Ovaazatlı seçimleri Türkiye'nin geleceğini belirleyecektir. 2011 seçimlerini belirleyecektir. Bu ülkenin geleceğine mührünü ve damgasını vuracaktır. Bu seçimlerde tüm Türkiye'ye birliğin, barışın, huzurun ve kardeşliğin kazandığını ilan etmek tüm Ovaazatlı'da yaşayan kardeşlerimizin temel görevidir ve yükümlülüğüdür." dedi.

TP'NİN İLK SEÇİMİ

Türkiye Partisi yeni kurulmuş bir parti olduğunu ve ilk seçime Ovaazatlı'da katılacağını hatırlatan Abdüllatif Şener, "Tüm Ovaazatlılar şu an karar verecektir; bugünden itibaren tüm Türkiye 2011 seçimlerine kadar Ovaazatlı'dan bahsedecek mi, bahsetmeyecek mi? Ovaazatlı Türkiye'nin gündemine düşecek mi düşmeyecek mi? Tüm Türkiye Ovaazatlı kimliğine bürünecek mi bürünmeyecek mi? Yarınki seçimlerde vereceğiniz karar bunun ilanı olacaktır. Televizyonların Ovaazatlı'da seçimleri Türkiye Partisi kazandığını ilan ettiği gün bilesiniz Türkiye'nin siyasi gidişatı Ovaazatlı'dan değişmiş olacaktır.'' şeklinde konuştu.

Türkiye Partisi iktidarında 'milletvekili dokunulmazlığını kaldıracaklarını aktaran TP Başkanı Şener, ''Başbakan'ın TBMM'de 3 tane dosyası var. Milletvekilleri bunu oylayabilir mi, hesap sorabilir mi? Hayır. Ben de 16 yıl boyunca milletvekilliği, bakanlık yaptım. Ancak benimle ilgili TBMM'ye tek bir doysa gelmemiştir.'' dedi.

Bakanlık dönemde Özelleştirme Komisyonu'ndaki görevi sırasında ülkenin hayrına olmayan hiçbir özeleştirmenin altına imza atmadığına dikkat çeken Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Galataport ihalesini eğer ben veto etmemiş olsaydım bugün orası Ofer'e aitti'' ifadelerini kullandı.

Ovaazatlı'da ki seçimlerde Türkiye Partisi'nin adayı olan Gülten Bayram da, doğduğu, büyüdüğü topraklara hizmet etmek istediğini ve vatandaşlardan kendisine oy vermelerini istedi.