Kemah'ta Ak Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

Erzincan Kemah'ta AK Parti Yönetim Kurulu ile eski ve yeni Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla 'Geleceğimizi Konuşuyoruz' konulu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal'ın ev sahipliğinde yapılan istişare toplantısına, AK Parti Kemah İlçe Başkanı Hüseyin Koçyiğit, AK Parti İlçe Kurucu Başkanı Şükrü Bozdemir, Belediye eski Başkanı Şükrü Balcı, AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu, AK Parti İl delegeleri, AK Parti Yönetim Kurulu, eski ve yeni Belediye Meclis üyeleri katıldı.
'Geleceğimizi Konuşuyoruz' konulu istişare toplantısında yerel yönetim hizmetleri ve yaklaşan genel seçim öncesi çalışmalar gözden geçirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, göreve geldikleri günden itibaren Kemah halkının isteği olan planlı kentsel bir yaşamın oluşması için çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Belediye eski Başkanı Şükrü Balcı ise, Belediye Başkanı Şanal'ı ilçede yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ederken hizmetlerin artarak devam etmesi için el ele verilmesi gerektiğini söyledi.
2011'deki genel seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Koçyiğit , herkesin elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğini kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin hayal olarak görülen noktalara yürüdüğünü aktaran AK Parti İlçe Kurucu Başkanı Şükrü Bozdemir, "Biz de Kemah'ta acaba ne yapabiliriz diyen ve AK Parti'ye hizmet edenlerin hiçbirinin unutulmadığı bu toplantı için Hüsamettin başkana teşekkür ediyorum. Geleceğin planlanması adına kimin ne katkısı olursa, taşın altına elini koymalıdır" dedi.
Konuşmalar sonrası Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, ilçeye hizmette bulunanlara başarı plaketi verdi.