Samsun Sanat Tiyatrosunun Sunduğu 'Satılık Mahalle' Ve 'Kayıp Kar Tanesi' Adlı Oyunlar İlgiyle İzlendi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Satılık Mahalle" ve "Kayıp Kar Tanesi" adlı iki oyun ilgiyle izlendi.

Samsun Sanat Tiyatrosunun Sunduğu 'Satılık Mahalle' Ve 'Kayıp Kar Tanesi' Adlı Oyunlar İlgiyle İzlendi
Eğitim Sen (Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası) Gediz Temsilciliği Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından Gediz Belediye Kültür Salonu'nda sahneye konulan "Satılık Mahalle" oyunu tüm tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.
Mahalle muhtarının her şeyi satmasının ardından mahallelinin hep birlikte yaptığı çeşmeyi bir yahudiye satmasından sonra yaşananların konu edildiği iki perdelik "Satılık Mahalle" izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Gündüz bölümündeki "Kayıp Kar Tanesi" adlı çocuk oyununa okulların toplu ilgisi olmamasına rağmen annelerin ve babaların ellerinden tutarak çocuklarına oyuna getirmesi dikkat çekti.
Tiyatroda İkinci perde başlamadan kısa bir konuşma yapan Eğitim Sen Başkanı Ahmet Paksoy, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Ayrıca bütün engellemelere ve zorluklara karşı ekonomik ve özlük hakları konusunda özelde eğitim genelde de kamu çalışanlarının sesi olmaya Eğitim Sen olarak devam edeceklerini belirtti.
Satılık Mahalle isimli oyununu CHP İlçe Başkanı Şeref Han, MHP İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fikri Çetinkaya ve Zekeriya Ünal ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Satılık Mahalle adlı oyun gecenin sonunda izleyicilerden uzun süre alkış aldı. Turne sorumlusu Yavuz Akçay Eğitim Sen ve Gedizlilere teşekkür etti.