Çanakkale Gaziantepliler Dernek Yönetiminden Albay Türkmen'e Ziyaret

Çanakkale'de bir süre önce kurulan "Gaziantepliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek" yönetimi Gelibolu Askeri Hastanesi'ne atanan Gaziantep'li Baştabib Albay Nihat Türkmen'i ziyaret etti.

Çanakkale Gaziantepliler Dernek Yönetiminden Albay Türkmen'e Ziyaret
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yener ve Gaziantep'li olan Çanakkale Boğaz Medya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Atmaca, Emekli Yarbay Hayri Güneş, Arif Kaya ve Ali Bayram Kılıçaslan ziyaret ettikleri Baştabib Albay Nihat Türkmen'i 25 Aralık 2010 tarihinde Çanakkale'de düzenlenecek olan Gaziantep'liler gecesine davet etti. Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Gelibolu Askeri Hastanesi Baştabib Türkmen, "Hemşerilerin birbirlerini bulup, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları çok güzel. Böyle bir gecede düzenlediğiniz için teşekkür ederim. Bu gecede bulunmak beni de mutlu edecek" dedi.
Dernek Başkanı İsmail Yener ise kurdukları dernek ile birlik ve beraberliği sağlayıp birbirlerine destek olmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Şu ana kadar Türkiye genelinde 36. derneği Çanakkale'de açtık. Amacımız 81 ile açmak. 25 Aralık tarihinde "Polis Deniz Evi"nde yapacağımız geceye tüm Gazianteplileri davet ettik" dedi.