Ak Parti, Burhaniye'nin Köy Muhtarlarını Topladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, köy ziyaretlerini sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanlığı, gazetecilerden sonra köy muhtarları ile de kahvaltılı toplantı yaptı.

Ak Parti, Burhaniye'nin Köy Muhtarlarını Topladı
Köylerin soranlarının dile getirildiği toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İmren Tolacıoğlu, 2011 yılı içinde köylerin sorunlarını çözümü için aralıksız çalıştıklarını söyledi. Partinin ilçe merkezindeki kahvaltıya katılan muhtarlara teşekkür eden İlçe Başkanı İmren Tolacıoğlu, sorunların çözümü için elbirliği çalışacaklarını söyledi.
Köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için Köydes projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Tolacıoğlu, "İlçemiz köylerinin alt yapı, üst yapı ne kadar eksikliği varsa tespit edeceğiz. Her zaman siyasetçiler olarak bizler konuşuyoruz. Artık söz muhtarlarımız da. Önümüzdeki günlerde mahalle muhtarlarımızla da bir araya geleceğiz. Bu toplantıda da mahallelerimizin sorunlarını tartışarak çözümler üreteceğiz" dedi.
AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı'nda yapılan toplantıya İGM Üyesi Melih Ersezen, Belediye Meclis üyeleriyle ilçe yöneticileri de katıldı.