Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 2'si ağır 15 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı. Yaralılar, özel ve 112 ambulansları ile kaldırıldık

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı. Yaralılar, özel ve 112 ambulansları ile kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Ereğli'ye bağlı Süleyman Beyler Köyü Subaşı Mahallesi mevkiinde, sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Şerafettin Doğru'nun kullandığı 67 SE 675 plakalı öğrenci servisi, karşı yönden gelen Mehmet Türkoğlu (30) idaresindeki 67 LZ 878 otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücü Mehmet Türkoğlu ile otomobilde bulunan Ali Çetin (41) ve öğrenci servisindeki öğrencilerden Ceylan Süngü (12), Durmuş Süngü (11), Aytekin Yılmaz (13), Cansel Şen (12), Selçuk Güney (14), Kader Güney (13), Oktay Güney (13), Altan Ünlü (12), Gamze Doğru (12), Şevkiye Güney (13), Tolga Güney (13), Tolga Keskin (12) ve servis sürücüsü Şerafettin Doğru (42) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen özel ve 112 ambulansları ile yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan servis aracındaki öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, hususi otomobil sürücüsü Mehmet Türkoğlu ile otomobilde bulunan Ali Çetin'in kırıkları odluğu ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Sürücü Mehmet Türkoğlu, Ereğli Devlet Hastanesi'ne, otomobilde bulunan Ali Çetin ise özel hastanede ortopedi servisine yatırıldı. Diğer araç sürücüsü Şerafettin Doğru'nun da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.