Milletvekili Erdoğan, Elif Beldesinde Vatandaşlarla Sohbet Etti

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Elif beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Elif Belediyesi'ni ziyaret eden milletvekili Mehmet Erdoğan, daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Şıho Postacı, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Belediye Başkan Vekili Şıh Mehmet Bazlama, İl Genel Meclisi Üyesi Araban Grup Başkanı Vakkas Çevik, İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök ve Halit Ömeroğlu ile cadde sokakları dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Milletvekili Mehmet Erdoğan'ı karşılarında gören vatandaşlar, sorunlarıyla yakından ilgilenen Erdoğan'a teşekkür ettiler. Milletvekili Mehmet Erdoğan'da "AK Parti olarak Araban ilçesi, Elif Beldesi ve ilçeye bağlı 39 köy ile 9 mezramızda bu güne kadar verdiğimiz hizmetlerle buralarda geçmişte yaşanan çok önemli sorunların büyük bir bölümünü çözdük. Bundan böyle de hiç durmadan gece ve gündüz sürdürdüğümüz çalışmalarla ilçe teşkilatımız, belde teşkilatımız ve sizlerden aldığımız talepleriniz üzerine durup
dinlenmeden devam ediyoruz. Siz bizden hizmet isteyin, biz istediğiniz hizmetleri en kısa zamanda yerine getirelim. Bizim AK Parti olarak işimiz, hizmet vermektir" diye konuştu.