Emniyetten Kahvehane Ve İnternet Kafe Sahiplerine Uyarı

Ordu'nun Kumru İlçesi Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, kahvehane ve internet kafe sahiplerine yönelik yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

Emniyetten Kahvehane Ve İnternet Kafe Sahiplerine Uyarı
Kumru'daki internet kafe, kahvehane işletmecileri ve mesul müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, işyerlerinde meydana gelebilecek olumsuzluklar ve alınması gereken önlemler üzerinde duruldu. Emniyet Amiri Öztürk, katılımcıları hem bilgilendirdi hem de uyarılarda bulundu. Toplantı sırasında işyeri sahipleri de zaman zaman çeşitli sorular sorarak bilgi aldılar.
Kumru İlçe Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, toplantıyla ilgili olarak, "Özellikle 18 yaşın altındaki çocuklarımızın internet kafeye velisiyle veya vasisiyle gitmeleri, izinleri olmadan alınmamaları, 18 yaş altı çocuklarımızın psikolojik ve fizyolojik gelişmelerine zarar verebilecek şiddet ve kumar gibi her türlü yasak sitelere girmelerine izin verilmemesi, bilgisayarla diğer sitelere zarar verici eylemlere izin verilmemesi konusunda internet kafe sahiplerine çeşitli uyarılarda bulunduk. Diğer bir konu olarak da kahvehane sahiplerini sigara yasağı, işyerlerinin ruhsatsız çalıştırılmaması, kesinlikle yasak olan kumar oynatılmaması, 18 yaşından küçüklerin alınmaması, yaşı müsait olsa da okul kıyafetiyle müşteri olarak alınmaması konularında bilgilendirdik. Onların bu konudaki sorularına cevap verdik. Emniyet Amirliğimiz bu ve buna benzer konuların sıkı takipçisi olacaktır" dedi.