Beşiktaş, Rapid Wien maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 sa

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, çalışmaya tedavisine Brezilya'da devam edilen Bobo ve izinli Yusuf Şimşek ile Fatih Tekke katılmadı. Antrenmanda tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, Holosko ve Necip Uysal da yer almadı.

Sakatlıkları bulunan Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman ve Nihat Kahveci, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bu oyuncuların tedavilerine devam edildi. Kaleci Cenk Gönen ise takımla birlikte çalışmada yer aldı.

Isınma koşularıyla başlayan antrenmanda kısa koşular ve pas çalışmaları yapan siyah - beyazlılar, yarım sahada taktik maç oynadı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Rapid Wien maçı için kamp yapmayacak olan siyah - beyazlı oyuncular, yarın sabah tesislerde toplanacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.