Aırfel Esh Infrared Isıtıcılar İle Yüzde 30 Enerji Tasarrufu

Isınma faturaları gün geçtikçe kabarırken, enerji verimliliği yüksek ısıtıcılar da giderek önem kazanıyor.

Isınma maliyetlerinin giderek yükseldiği günümüzde tüketiciler en ekonomik ısınma yöntemlerine yöneliyor. Soğuk kış günlerinin kapıda olduğu bugünlerde özellikle enerji verimliliği yüksek ürünler, tüketicilerin büyük beğenisini topluyor. Tüketicilerde yükselen bu trendi uzun zamandır izleyen Airfel, ihtiyaca yönelik ürünleri geliştirmeyi sürdürüyor.
Enerji tasarrufu sağlayan ürünler konusunda yoğun Ar-Ge çalışması yapan Airfel mühendislerinin geliştirdiği yeni Airfel ESH Infrared Isıtıcılar da tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. Uzaktan kumandalı yeni modellerini de geçtiğimiz günlerde ürün gamına ekleyen Airfel ESH Infrared Isıtıcılar'ın, bağımsız Alman test ve sertifika kuruluşu TÜV tarafından yüzde 30 enerji tasarrufu sağladığına dair onaylı sertifikası bulunuyor.
Airfel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Önder, yaptığı açıklamada, "Infrared ısıtıcılar, konvansiyonel ısıtıcılara göre 3-4 kat, yağlı ve gazlı ısınma sistemlerinden 4-6 kat daha hızlı ısınma sağlıyor. Güneş ışınlarıyla benzer etkiye sahip hızlı ısınma imkanı olan infrared ısıtıcılar, konforlu ve tasarruflu ısınma olanağı sunuyor" dedi.
Pazarda birçok infrared ısıtıcı olduğunu belirten Önder, tüketicilerin kaliteli infrared ısıtıcı için dikkat etmesi gereken noktaları şöyle sıraladı:
"Güvenlik açısından infrared ısıtıcının kalitesine, kullanım ömrüne, CE ve TÜV gibi güvenlik sertifikalarının bulunmasına dikkat edilmeli. Enerji tasarrufu için, ısıtıcının termostatının gerçek oda sıcaklığını doğru algılaması gerekir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da, infrared ısıtıcı tercih edilirken, ısıtılmak istenilen mekanın metrekaresine göre ısıtıcının kapasite - güç seçeneğine bakılmalı."
Sanko Holding'in ısıtma-soğutma ve havalandırma sektöründeki şirketi AIRFEL, her türlü split klima (duvar tipi, multi split, kaset, yer tavan, salon, kanallı tip), ısıtma (radyatör ve kombi), soğutma, havalandırma cihaz ve ekipmanlarının üretimini, ihracatını, ithalatını, pazarlamasını ve dahili ticaretini yine kendi markası 'AIRFEL' adı altında yapıyor. 400 çalışanı olan AIRFEL'in İstanbul'daki merkez ofisinin yanı sıra İzmir, Ankara, Gaziantep, Antalya ve Adana'da bölge müdürlüğü bulunuyor. AIRFEL,
Türkiye genelinde 162 bayi ile ürünlerini sunarken, 550 satış noktası ve 390 servis ile hizmet veriyor.