Tolungüç: Basit hataları tekrarlamayacağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Soner Tolungüç, son 6 karşılaşmanın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını b

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Soner Tolungüç, son 6 karşılaşmanın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını belirterek, bu maçlardan en karlı şekilde çıkmanın planlarını yaptıklarını söyledi.

Yazılı bir açıklama yapa Tolungüç, ligdeki puansal planlarını en iyi şekilde uygulayıp, 6 karşılaşmayı da en karlı şekilde tamamlayacaklarını kaydetti. Ligin ikinci yarısında ise camia ve taraftarın beklentilerine daha iyi cevap verecek bir Adana Demirspor izlettireceklerini dile getiren Tolungüç, pazar günü oynayacakları Ofspor maçının hazırlıklarını yoğun olarak sürdürdüklerini ifade etti. Mavi-lacivertli takımın Teknik Direktörü Tolungüç, Ofspor ve Belediye Vanspor müsabakalarından puan ve puanlarla döneceklerine inandığını ifade ederek, "Geçmişte yaptığımız basit hataları tekrarlamayacağız. Adana Demirspor bu ligde zirveyi her zaman kovalayacaktır" şeklinde konuştu.

Kaptan Osman, Ertan, Samet ve Cihan'ın sakatlıklarının sürdüğünü hatırlatan Soner Tolungüç, "Takımımız için önemli isimler olan bu oyuncularımızı biran önce aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Adana Demirspor kafilesi, Pazar günü 13.30'da oynanacak Ofspor karşılaşması için cuma günü havayoluyla Trabzon'a gidecek. Karşılaşma sonrası ise Ankara'ya dönecek olan mavi-lacivertliler, 17 Kasım Çarşamba günü yine deplasmanda oynayacakları Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını başkentte gerçekleştirecek.